Aktuellt från studielokalansvariga ABF

Aktuellt från studielokalansvariga ABF:

Hej! Idag (2021-01-22) beslutades det att ABF i Uppsala län ska hålla sina lokaler stängda t.o.m. sista februari. Det betyder att våra lokaler på Ö. Järnvägsgatan 1 i Enköping är stängda för all verksamhet, oavsett syfte. Inga nya bokningar godkänns för den här perioden och de bokningar som fanns sedan innan blir nu avbokade. Personalen arbetar hemifrån, men vi nås såklart via både e-post och telefon.

Om ni har några frågor kring detta är ni varmt välkomna att höra av er. Kom ihåg att mycket folkbildningsverksamhet går utmärkt att genomföra digitalt! För mer information om hur vi kan hjälpa till med detta, besök https://www.abf.se/uppsala/digitalfolkbildning.

Med vänlig hälsning Hamad Issa
 Verksamhetsutvecklare
 _____________________________

page1image119472