Arkiv Digital Föreläsning på Zoom

På onsdag den 2 juni kl 14.00 håller vi den sista Zoom-föreläsningen innan sommaruppehållet. Föreläsningen kommer att hållas av Niklas Hertzman, Cici Löfgren och Ann-Louise Paulsson. De kommer bjuda på lite inspiration om hur du kan släktforska under sommaren och semestern.

På sommaren passar det bra att resa runt till de platser där dina förfäder och släktingar har levt. Under föreläsningen kommer du bland annat få tips om hur du kan få veta mer om de hus och platser där dina släktingar och förfäder bott och hur du kan hitta deras gravar och besöka kyrkorna i släktens hemförsamlingar. Vi kommer även dela med oss av roliga och annorlunda notiser som man kan hitta i kyrkböckerna när man släktforskar.

  • Föreläsningen är gratis och du behöver inte anmäla dig i förväg.
  • Klicka på knappen nedan för att komma till vår Zoom-kanal.
  • Gå till vår Zoom-kanal
  • Om du behöver ange mötes-ID och lösenord till Zoom-mötet är det följande: Meeting ID: 931 5458 5344 Passcode: 957333
  • Observera att det är först till kvarn som gäller då vi endast har plats för 1000 besökare samtidigt i vår Zoom-kanal. Du kan ansluta till mötet cirka 15 minuter innan det börjar.
  • Våra tidigare föreläsningar hittar du på YouTube.
  • Vi kommer hålla fler Zoom-föreläsningar framöver. Följ oss gärna på Facebook där vi annonserar ut de olika föreläsningarna med ämnen och tider.